Особливості більярдного бізнесу. Автоматизація більярду

Особливості більярдного бізнесу. Автоматизація більярду

Ви розмірковуєте, чи варто вам зайнятися більярдним бізнесом?
Ми склали перелік пунктів, які варто врахувати при плануванні цієї діяльності

1. Місце

Визначивши ваших потенційних споживачів, ви зможете вибрати концепцію закладу та оптимальне місце. Наприклад, окрема будівля буде доречною для спортивних та елітних більярдних клубів, де не менше 20 більярдних столів. Професіонали більярдної справи сходяться на думці, що оптимальним місцем розташування можуть бути центральні райони або спальні райони з великою щільністю населення.

2. Приміщення

Кількість столів визначає необхідний розмір приміщення. Проста математика: один більярдний стіл бажано виділяти щонайменше 30 кв. метрів. У приміщенні має бути ідеальний порядок, хороша вентиляція, справні кондиціонери.

3.Обладнання

Не можна економити на якості більярдних столів, кия, держателів для кия, більярдних куль. Якщо обладнання доглянуте та справне, на його обслуговування спеціально виділяють достатньо коштів – для гостя це індикатор того, що і його намагатимуться оточити увагою, турботою, забезпечать комфорт та задоволення від гри.

4. Персонал

Репутацію закладу створюють усі співробітники, але, безумовно, головна людина – маркер. Навіть обговорювати не потрібно, що маркер повинен вміти професійно грати в більярд, легко і невимушено підлаштуватися під будь-який тип гостя, створити атмосферу комфорту. Важливо, щоб вся команда персоналу була лояльна до клієнтів і доброзичлива. Командну роботу персоналу має сенс доповнити «клієнторієнтованими опціями», наприклад, можна транслювати на плазмі цікаві ігри зі снукера, щоб у перервах гравці могли розслабитися та переглянути захоплюючі моменти.

5. Гарна кухня та бар. Міні-магазин

Часто буває, що кухня та бар приносять не менший прибуток, ніж більярд. Не зайвим буде організувати невеликий магазин із усіма супутніми товарами для більярду: наклейки, клей, поліролі, заточувальні пристрої. Якщо у гостя немає свого кия, можете запропонувати йому придбати кий з асортименту магазину - від простого до професійного. Принагідно гостю можна запропонувати рукавичку, чохол для зберігання, крейду та тримач для крейди.

6. Автоматизація процесів підприємства

Встановлення спеціалізованого обладнання та програмного забезпечення допоможе керувати та аналізувати роботу як окремих частин робочих процесів, так і всього бізнесу.

Стандартний комплект рішення xPOS® з модулем xPOS Billiards забезпечать повну автоматизацію всіх процесів гри в більярд: бронювання гри, запуск гри з автоматичним включенням світла над столом, постановку гри на паузу, закінчення гри в більярд з автоматичним вимкненням світла. Всі послуги більярду додаються в рахунок і щохвилини тарифікуються, згідно з діючими прайсами та програмами лояльності. Також у рахунок можуть бути додані товари та страви, які гості замовляють.

Лайт комплект рішення xPOS® LITE з модулем xPOS® Game дозволить зробити автоматизацію більш економною, забезпечить програмний облік часу та тарифікацію всіх процесів гри в більярд.

Ваш більярдний бізнес залежить від того, наскільки добре в ньому буде гостям. Турбота про гостя, комфортна обстановка, ненав'язлива музика створюють приємну та розслаблюючу атмосферу, роблять її особливою, емоційно прив'язують відвідувачів до вашого закладу і вони неодмінно захочуть повернутись до вас знову.

Вдалого вам бізнесу!

Розсилка новин

Будь ласка, включите JavaScript, щоб відправити форму