Чи працюватимуть кафе, бари та ресторани під час карантину?

Чи працюватимуть кафе, бари та ресторани під час карантину?

В Україні з 12 березня запроваджено карантин, заборонено проведення масових заходів, закрито розважальні центри. І поки відкрите питання чи працюватимуть кафе, бари та ресторани.

Світова пандемія коронавірусу негативно впливає на бізнеси у багатьох сферах, у тому числі на підприємства HoReCa. Проте, будь-які зміни тягнуть за собою зміни в бізнес-процесах, інструментах та пропозиціях.

Нижче наводимо перелік заходів, які проводять закордонні ресторани та місця громадського харчування для підвищення безпеки гостей від COVID-19:

  • Проводять інструктаж персоналу з самоконтролю власного самопочуття і стежать за тим, щоб співробітники не приходили на роботу з нездужаннями . Сповіщають своїх клієнтів про те, що їхні співробітники проходять щоденний контроль і не були за кордоном протягом останніх 3-6 місяців.
  • Пропонують гостям безконтактну доставку їжі та напоїв.
  • Щодня перевіряють стан кур'єрів, що здійснюють доставку. Дезінфікують засоби пересування та сумки для доставки.
  • Пропонують безконтактний самовивіз їжі
  • Розставляють столи в залах на мінімально безпечній відстані, рекомендованій ВООЗ.
  • Збільшили кількість прибирань на день, обробляють дезінфікуючими засобами приміщення, посуд, меню, дверні ручки, стільці, столи.
  • Обробляють дезінфікуючими засобами стільці, столи після кожного гостя.
  • Збільшують кількість дозаторів дезінфікуючих засобів для рук, надають серветки, що дезінфікують.

Сподіваємося, що українські компанії HoReCa зможуть сформувати «план Б» та вистояти у цей непростий період.

Розсилка новин

Будь ласка, включите JavaScript, щоб відправити форму