Наші жінки найкращі!

У кожної жінки-ресторатора в цій статті була особиста рушійна сила у створенні та розвитку своєї справи: мрії та амбіції, досвід та дух авантюризму, віра в те, що можна зробити шматочок світу кращим, і просто бажання допомогти. І їм вдалося, кожна створила свій унікальний проект!

Хто ж вони ці жінки, які досягли вражаючих результатів?

Оксана Середюк

Оксана Середюк

Власниця мережі ресторанів «Mafia», «Casta Sushi & PanAsia», «Georgia», «Гра з вогнем», «BAO Modern Chinese Cuisine»

Підприємницькою діяльністю Оксана Середюк почала займатися разом із чоловіком Тарасом у 2004 році. Створена Середюк Бізнес-модель є настільки ефективною, що дозволяє відкривати ресторан за 30 днів, що є безпрецедентним результатом на ринку. Mafia входить до трійки найбільших мереж в Україні. Крім того, вона є лідером за показниками швидкості повернення інвестицій.

Маргарита Січкар

Маргарита Січкар

Ресторатор, засновниця унікального іпотцентру в Україні «Камелія»

Навіть якщо ви далекі від ХоРеКа, ви точно чули це ім'я. Маргарита відомий ресторатор, успішна бізнес-леді, звісна своїми нестандартними, прогресивними підходами до ведення бізнесу, а також креативом та яскравими ідеями. Громадський діяч, благодійник, соціальний підприємець, автор книг, телеведуча та сценарист, тренер та мотиваційний спікер. Відома як організатор благодійного аукціону «Pig Parade». 2007 року написала книгу «Щоденник ресторатора».

Сьогодні успішна бізнес-леді, мати трьох дітей працює як тренер-коуч та проводить майстер-класи для компаній та аудиторій усієї України.

Вікторія Пархоменко

Вікторія Пархоменко

Гастрономічний експерт, ресторатор («Klukva & Brukva», «La Vaca Tapas», «Particella», «Wok2Go», «Hitchcook»), засновник «ГастроСереди»

Вікторія Пархоменко відомий гастроексперт, ресторатор, творець концептів та меню («Klukva & Brukva», «La Vaca Tapas», «Particella», «Wok2Go», «Hitchcook», «One dollar Bar» Дніпропетровськ, «Meiwei» Київ), провідна гастроблога для «Coca-Cola», експерт «Metro та Mille», творець проектів «ГастроСереда» та «ГастроТури», агенції «ГастроКонсалтинг», «Талант»

Вікторія закінчила 24 кулінарні школи у різних країнах світу. Завдяки цій любові до гастрономії всі проекти зроблені з душею і для людей. Бренд шеф усіх ресторанів – сама Вікторія Пархоменко.

Олена Столярова

Олена Столярова

Ресторани «Цімес», «Рибний базар», «Meat&Fish», мережа ресторанів «PREGO café»

Олена ідеально знає всі етапи процесу роботи в ресторані, без сумніву, може дати фору будь-якому кризовому менеджеру. Олена досі продовжує підвищувати кваліфікацію: освоїла мексиканську та північноамериканську кухні; брала уроки у найкращих шеф-кухарів з риби, м'яса, морепродуктів, хліба; їздила тричі цілеспрямовано на «хлібні» курси до Італії, у кожному її ресторані випікають свій хліб. Всі ресторани Олени абсолютно не схожі один на одного за стилем та кухнею.

Леся Іонова

Леся Іонова

Директор ресторану-кондитерської «Вероніка»

Леся Іонова – автор та директор кондитерських «Вероніка», ресторанів «Амадеус» та «Чорний Кіт». Представляла українську кухню під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі та Всесвітньому ярмарку у Берліні. Відомий шеф та справжній професіонал, який знає людські бажання та настрої, враження та емоції. З легкістю встановлює приємну атмосферу та подає страви, які вражають гостей своєю палітрою уподобань. Валерія один із членів журі престижної національної ресторанної премії «Сіль».

Віола Кім

Віола Кім

Керуюча ресторану «Ronin»

За плечима Віоли Кім багаторічний досвід, який розпочинався з роботи офіціантом. Сьогодні вона керуюча ресторану «Ronin». У Віоли величезний досвід у ресторанному бізнесі, адже вона пройшла шлях від офіціанта до власника власних ресторанів, таких як «Viola's Bar», «Pleasure Café» і «Комунальна квартира». Зараз вона виховує двох дітей, щасливу жінку та бізнес розум.

Девіз Віоли Кім - «жити з гідністю»: «Все, що ти робиш, має бути гідним тебе. Не можна опускатися нижче за ту планку, яку ти собі поставила. І це стосується всього – любові, дружби, професійних стосунків».

Тетяна Юрович
Олена Бортник

Тетяна Юрович та Олена Бортник

Ресторан «Кіфлик»

Тетяна та Олена власники ресторану «Кіфлик». У ресторанний бізнес Тетяна та Олена прийшли різними шляхами, але величезне бажання працювати у цій сфері та щасливий збіг обставин привели їх до позитивного результату. Молоді ресторатори Тетяна Юрович та Олена Бортник якось одразу влаштувалися на вершині гастрономічного олімпу столиці. Їм вдалося довести, що етнічний український ресторан може бути легким, демократичним та креативним. Цього року їхній крихітний заклад, названий на честь здобного закарпатського рогалика, встиг переїхати на Печерськ, де розрісся до трьох тематичних залів, «змужнів» до статусу ресторану і відчутно подорожчав. Тут Таня з Оленою долучають молодих киян та киянок до багатих кулінарних традицій Закарпаття.

Дар'я Шарапова

Дар'я Шарапова

«Slivki суспільства»

Дарія Шарапова пройшла неймовірний шлях від міжнародного економіста до співвласника однієї з найпопулярніших кондитерських міст - «Slivki суспільства». Дар'я навчалася до Франції, у Вищій кондитерській школі під керівництвом Алана Дюкасса, адже саме ця країна є батьківщиною мистецтва кондитерського. Після чого відкрила місце, яке могло б поєднувати людей, які цінують небанальні десерти, свіжу випічку та смачну кухню з повноцінним ресторанним меню.

Ірина Тарасова

Ірина Тарасова

Ресторан та лаунж «Senator»

Ірина Тарасова пройшла повноцінний шлях ресторатора, від звичайного офіціанта до співвласника ресторану. Колосальний досвід та навички Ірина набула, працюючи у мережі «Козирна карта», а також працюючи у «HolidayService». За свою 18-річну професійну діяльність Ірина запустила кілька великих проектів, проводила антикризове управління ресторанами. За словами Ірини Тарасової, вона максималістка, і це дуже допомагає їй у роботі. «Я дотримуюсь правила: взявся за певну роботу, отже, маєш виконати її на відмінно, інакше не варто і починати», — говорила вона в одному з останніх інтерв'ю.

Зараз Ірина, засновник компанії ресторанного консалтингу «IRTA Consulting», організовує унікальний фестиваль високої кухні у ресторані «Senator» - «Україно-французькі гастрономічні сезони».

Марина Арістова

Марина Арістова

«Fish House»

Марина Арістова — улюблена дружина, мати трьох дітей, співзасновник столичних ресторанів «Fish House» та «Oysters Cava Bar». При всіх цих ролях виглядає Марина так, ніби цілими днями виконує косметологічні процедури і базікає з подружками в спа-салоні. Вона знає, як правильно керувати часом, щоб все встигати, приголомшливо виглядати і завжди перебувати в піднесеному дусі.

Аліна Косічкіна

Аліна Косічкіна

«The Burger» та «Holy Chick»

Чудовий сімейний тандем - Аліна Косічкіна та Дмитро Заходякін. Вони засновники столичної мережі ресторанів «The…»: «The Burger», «The Cake», «The Bar». Це люди, яким складно всидіти на місці. Вони подорожують по всьому світу, працюють з найкращими кухарями та дизайнерами, експериментують зі смаками, фотографують, читають гарні книги, люблять одна одну та дуже надихають!

Анна Завертайло

Ганна Завертайло

Кафе-кондитерська «Honey»

Ганна - співвласник кондитерської «Honey». «Honey» – це не просто світ радісних солодощів, а й по-домашньому затишне кафе з сучасним класичним стилем паризької кондитерської. Солодку стрілу серця мешканців столиці створено за проектом сімейної пари Станіслава та Ганни Завертайло. Коли люди люблять те, що вони роблять, у них виходять просто неймовірні речі та проекти! Як це часто буває, не важливо, на кого ти навчався, важливо знайти своє покликання. Аня за фахом - інженер-еколог, Стас - маркетолог, який багато років пропрацював топ-менеджером у західній компанії.

Катерина Андрєєва

Катерина Андрєєва

«Любовь-Морковь»

Катя Андрєєва реалізувала мрію багатьох дівчаток, а головне – свою. Вона відкрила кафе «Любовь-Морковь», розвивала бізнес під час вагітності та вже з донькою Євою на руках. Бізнес цей сімейний. Щаслива мама, кохана дружина та гарна бізнес леді – чудовий приклад Катерини, що якщо дуже захотіти, то все вийде. Головне намагатися знайти баланс та правильно планувати свій час.

Валерія Нойман

Валерія Нойман

«Буду Пізніше»

Лера Нойман — дівчина, яка зустріне вас біля дверей, за барною стійкою або навіть стоячи на стільці бару «Буду Пізніше». До того, як стати управляючою бару, Лера здобула інженерну освіту, пройшла школу життя і журналістики, працюючи в «КоммерсантЪ», писала про бізнес і займалася піаром. Кілька років тому дівчина разом із відомим фотографом Дімою Гавришем вирішили відкрити бар, який буде створено для спілкування за класним коктейлем.

Всі вищезгадані героїні самостійні, самодостатні, креативні і, не дивлячись на високу бізнес-активність, вони встигають розкриватися як жінки і творити добро.

Є тонке висловлювання письменника Мартті Ларні: «Бути людиною — це багато, але бути жінкою — ще більше».

Вітаємо всіх жінок з прекрасним святом 8 березня!

Джерело фотографій: Facebook

Розсилка новин

Будь ласка, включите JavaScript, щоб відправити форму