В Україні з 12 березня запроваджено карантин, заборонено проведення масових заходів, закрито розважальні центри. І поки відкрите питання чи працюватимуть кафе, бари та ресторани.
C 19.04.2020 необхідно вказувати код товарної підкатегорії для всіх підакцизних товарів у фіскальних чеках, згідно Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»
Ви думаєте, чи варто вам зайнятися більярдним бізнесом?
Ми склали перелік пунктів, які варто врахувати під час планування цієї діяльності.
Перші 10 хвилин у ресторані визначають те, яким буде настрій у гостя, поки він знаходиться у вашому ресторані. І головне випробування – це вибір блюда.
Ми склали перелік дратівливих помилок у сервісі та існуючих рішень, які дозволять персоналу їх не допускати.
Щойно встановлюється тепла весняна погода ресторани та кафе намагаються якнайшвидше відкрити літні веранди та тераси...