Сезон літніх веранд та терас: як заробити на відкритих літніх майданчиках?

Щойно встановлюється тепла весняна погода ресторани та кафе намагаються якнайшвидше відкрити літні веранди та тераси, адже в період квітень-вересень гості віддають перевагу відпочинку на свіжому повітрі. Не секрет, що за відсутності відкритого літнього майданчика ресторан дуже швидко відзначає зменшення кількості гостей у теплий період і, як наслідок, зниження рентабельності.

Відкриття літнього майданчика – це не тільки підхід, який застосовується рестораторами, для збільшення кількості посадочних місць, але й спосіб підвищити виручку. Застосування кількох прийомів в обслуговуванні гостей допоможуть зробити виручку ще більшою:

Mob2

Ведіть прийом замовлення біля столика гостя за допомогою мобільного рішення на мобільних теміналах/смартфонах/планшетах

Застосування технології мобільний офіціант підвищує швидкість обслуговування гостей, збільшує середній чек, підвищує оборотність столів на літніх верандах

Lt1

Поставте барну стійку на вашому літньому майданчику

За оцінками рестораторів, тераса з барною стійкою збільшує кількість гостей і завжди виграє за виручкою, порівняно з терасою без барної стійки.

Lt3

Проводьте спеціальні літні акції для гостей

Пропонуйте спеціальні літні мережі та набори. Управляйте та контролюйте ці заходи за допомогою програми програми для акцій

При правильному підході, загальний обсяг відвідувачів за день може суттєво збільшитись, зросте і середній чек та виручка.

За оцінками експертів, літній майданчик здатний збільшити прибуток ресторану на 30-100%, і, як правило, всі витрати на його встановлення та приготування окупаються за один сезон. Важливо не проґавити зробити всі приготування до сезону вчасно.

Невеликий чек-лист для перевірки готовності вашого літнього майданчика або що важливо встигнути зробити до початку сезону:

  • Доукомплектувати, якщо потрібно, штат співробітників
  • Упорядкувати меблі для літніх майданчиків
  • Забезпечити освітлення літнього майданчика для темного часу доби
  • Оформити відкриту зону живими рослинами
  • Забезпечити зрошення зелених зон для спекотних днів та наявність обігріву/пледів для прохолодних
  • Передбачити захист від зміни погоди (швидкі конструкції

Бажаємо всім чудового літнього сезону та високорентабельного бізнесу!

Розсилка новин

Будь ласка, включите JavaScript, щоб відправити форму