7 трендів ресторанного бізнесу 2017-2018

Найбільші міста світу, такі як, Нью-Йорк, Лондон, Барселона, Сінгапур, Гонконг ініціюють та розвивають нові концепції у ресторанному бізнесі. Нижче наведено основні з них:

1. Цифровізація або діджиталізація

Цифровізація або Диджиталізація пропонує заміну людей автоматичними системами: ресторани без офіціантів, кухарі-роботи, друк їжі на 3D-принтерах, піцу доставляють дрони, боти обробляють великі обсяги інформації.

2. Здорове харчування

Slow Food

Здорова їжа: це і Slow Food Restaraunts, які роблять ставку на «смак, подачу та настрій». Страви приготовані з овочів/фруктів/тварини місцевого походження, їжа екологічно чиста, схильна до мінімальної хімічної обробки (салат-бари, суп-кафе).

3. Цікавий фаст-фуд

Цікавий фаст-фуд: авторський підхід до приготування простої та зрозумілої їжі + низький середній чек.

4. Open kitchen

Відкрита кухня

Open kitchen - процес приготування страв у форматі кухні-вітрини: гості спостерігають за роботою кухарів, кондитерів та отримують задоволення від кулінарного видовища.

5. Зниження foodcost

Зниження foodcost: дбайливе використання продуктів у процесі виготовлення, стиль меню «з'їсти від носа до хвоста», управління харчовими відходами.

6. Гібридні бізнес-концепції

Гібридні бізнес-концепції - об'єднання різних пропозицій для гостя в одному просторі: ресторан і коворкінг, барбершоп і магазин. Прибуток закладу генерується всіма учасниками проекту.

7. Фудтраки

Фудтрак

Їжа з фудтраків не поступається за смаком та якістю ресторанним стравам. Доставка їжі додому відбувається з урахуванням переваг замовника: інгредієнти для страв, оформлення страв, упаковка.

Розсилка новин

Будь ласка, включите JavaScript, щоб відправити форму